Soul Sessions

Dedică o seară liniștită de meditație ghidată dinaintea agitației Sărbătorilor de Iarnă

📆 Vineri, 15 decembrie  ⏰ora 19.30

Te poți înscrie până joi 14 decembrie 2023 ora 23:59

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mereu îți găsești scuza clasică „nu am timp”?

Dacă și tu ai folosit scuza clasică sau orice altă scuză pentru a nu aplica imediat ceea ce ai descoperit, ghici ce? Vreau să te sprijin fix în direcția asta! Înțeleg că în programul tău super aglomerat, să mai afli de încă 5 lucruri și 3 strategii pe care să le aprofundezi pentru sărbători pare ca un efort imens, nu-i așa?

@andreeaorindaru

Soul Session - Descoperă pacea interioară și printr-o meditație ghidată și live handpan

♬ original sound - Andreea Orindaru - Andreea | Selflove Coach

Doar că există o variantă mai accesibilă, mai blândă, mai ușoară!

Liniștea sărbătorilor tale este fix liniștea sufletului tău la început de sărbători, așa că te invit cu bucurie mare în suflet la o ediție cu totul specială de… Uite câteva beneficii de care te poți bucura 

💫 un moment de relaxare pentru tine la sfârșitul săptămânii

💫 o șansă de a lăsa emoțiile tale să fie simțite, trăite

💫 contextul tău pentru a te simți acceptat, iubit, îngrijit

💫 locul în care să înveți despre bunătatea și blândețea față de tine

💫 grup de oameni cu aceleași intenții, creând un spațiu sigur în care să fii tu

Acordă-ți puțin timp pentru a te reîncărca, a avea grijă de tine, a te lăsa doar să fii prezentă în afara agitației de zi cu zi. Eu voi fi ghidul tău pentru meditația ghidată, în timp ce Mario Pleșoiu va fi ghidul tău muzical cu minunatul handpan.

 

Garanție 100% Money Back

Investiție sigură pentru tine.

Dacă după 3 zile consideri că ceea ce ai învățat nu îți este de folos, îți returnez banii fără să îți cer explicații.

Meditație ghidată și muzică live de handpand

Soul Session

💫 o seară liniștită doar tu cu tine

💫  fără telefon mobil

💫 pune pauză înainte de agitația sărbătorilor

Beneficiază de oferta până pe

14 decembrie 2023 ora 23:59

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

preț normal: 250 lei

Preț redus: 180 lei

Testimoniale

„Primul Soul Session a fost foarte special pentru mine, deoarece a fost și prima mea experiență de meditație ghidată. Andreea ne-a ghidat cu o voce caldă și blândă într-o călătorie minunată către interiorul nostru, iar muzica live handpan a lui Mario a fost cu adevărat magică. Lumina lumânărilor, energia și spațiul frumos al studioului au creat o atmosferă unică, intimă și cu adevărat relaxantă.”

Florina R.

„Din momentul în care am auzit de Soul Session și că va include muzică handpan live, am știut că trebuie să o experimentez. Eram familiarizat cu acest tip de muzică, dar a fost prima dată când participam la o meditație ghidată cu astfel de live. muzică. Combinația a fost perfectă. M-am putut relaxa profund, ghidată de Andreea și susținută de sunetele create de Mario. M-am conectat cu eul meu interior, acea stare de prezență în care găsești mereu liniștea și adevărul. După ședință, am lăsat să se simtă mai relaxat, echilibrat și cu mai multă claritate.”

Radu P.

„Meditație ghidată în timpul unui concert de handpan? MINIMALEEEE!!! În mod clar, este ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte; vă invit să descoperiți o oază de relaxare, meditație, arome și lumină alături de Andreea și Mario. Și cireașa sus… de asemenea, poți să fii cu oameni cool care împărtășesc puțin din lumina și bucuria lor! Te provoc să ai curajul să participi… s-ar putea să-ți placă foarte mult! Faceți cu ochiul 🤭”

Maria P.

Fă primul pas pentru sărbători de poveste

Vino și lasă muzica, iar meditația să te îmbrățișeze într-o armonie caldă de liniște ✨ Răspândește energia pozitivă și invită-ți prietenii să se alăture acestei experiențe pline de energii pozitive!